FD Gazellen 2017

By | Nieuws | No Comments

7e plaats voor Sanitairwinkel in de categorie grote bedrijven!

Dit jaar waren we weer genomineerd voor de FD Gazellen. De FD Gazellen worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sanitairwinkel deed dit jaar voor het eerst mee in de categorie grote bedrijven. Met trots kunnen wij zeggen dat we de 7e plaats mogen vertegenwoordigen met een prestatie van 100% groei!

Erik en Rob Rosmalens ondernemer van het jaar!

By | Nieuws | No Comments

Op 7 juli hebben wij de Rosmalense Ondernemingsvereniging ROC, met meer dan 100 leden, mogen verwelkomen bij Sanitairwinkel. Alle ondernemers onder elkaar zorgt voor veel inspiratie en is een goede mogelijkheid om kennis uit te wisselen.

Deze dag werden wij geheel verrast met een mooie prijs. Erik en Rob van Laarhoven hebben de prijs van Rosmalens Ondernemer van het jaar in ontvangst mogen nemen! Een mooie prestatie waar wij met zijn alle trots op zijn. Naast deze mooie titel hebben wij een cheque ter waarde van € 500,- ontvangen die wij gaan schenken aan een goed doel in Rosmalen.

Bekijk het nieuwsbericht hier.

Sanitairwinkel breidt uit!

By | Nieuws | No Comments

Met trots kondigen wij onze vijfde showroom aan!

Naast onze showrooms in Rosmalen, Amsterdam, Rotterdam en Schoten nabij Antwerpen, openen wij eind dit jaar onze showroom in Arnhem!

De winkel is gevestigd aan de woonboulevard in Arnhem-Zuid: Heerlenstraat 65. De showroom zal een oppervlakte krijgen van ongeveer 1.200 m2.

Wil jij hier werken? Bekijk dan snel de vacature!

Sanitairwinkel op Glassdoor

By | Nieuws | No Comments

Wij hebben ons ingeschreven als werkgever op Glassdoor.

Op Glassdoor heb je de mogelijkheid Sanitairwinkel te reviewen als werkgever, op verschillende onderwerpen: arbeidsvoorwaarden, salaris, sollicitatieprocedure en de algemene reviews. Je kan dus ook zelf een review schrijven over je eigen werkgever of over ons als je bijvoorbeeld bij ons op sollicitatiegesprek bent geweest!

Door het invullen van een review help je werkzoekende met het maken van de juiste keuze. Om jou te helpen bij je keuze hebben wij onze (ex)medewerkers gevraagd iets te schrijven over ons!

Benieuwd wat ze van ons vinden? Maak kennis met Sanitairwinkel.

Enthousiast geworden en wil jij ook bij ons werken? Bekijk onze openstaande vacatures.

“Stage lopen bij Sanitairwinkel? Zeker een aanrader!”

By | Kennismaking met personeel | No Comments

Stagiair – Peter van Kempen

“Onder meer de diversiteit aan werkzaamheden, de gezellige sfeer binnen het bedrijf en de goede begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mijn stageperiode bij Sanitairwinkel als zeer prettig heb ervaren. Sanitairwinkel biedt studenten de mogelijkheid om veel te leren.”

 

 

Hoe kwam je bij Sanitairwinkel terecht?
Ik ben bij Sanitairwinkel terecht gekomen via Nationale Vacaturebank. Bovendien hebben de goede ervaringen van bekenden met dit bedrijf een rol gespeeld. Het takenpakket sprak me daarnaast ook erg aan. Persoonlijk ben ik enorm geïnteresseerd in het vakgebied online-marketing, op welk gebied Sanitairwinkel mij verschillende taken en bevoegdheden kon bieden. Het sollicitatiegesprek met Isabella en Jaap bevestigde het goede beeld dat ik al van het bedrijf had, wat doorslaggevend was voor mijn keuze voor dit bedrijf.

– Wat was je stageopdracht en wat was het effect ervan in de organisatie?
Tijdens mijn stageperiode heb ik in overleg met de bedrijfseigenaren Rob en Erik en online marketeer Jaap een uitdagende stageopdracht geformuleerd: “Wat is de potentie van het categoriseren en aanbieden van extra installatiemateriaal?”. Uiteindelijk heb ik een duidelijk advies kunnen geven voor het al dan niet aanbieden van installatiemateriaal als Sanitairwinkel zijnde. Een niet minder belangrijk resultaat dat ik heb opgeleverd is tevens een categorisering van installatiematerialen. Zo heb ik ruim 5.000 producten vindbaar gemaakt op de webshop, welke voorheen vrijwel onmogelijk te vinden waren. Op deze wijze heb ik kunnen zorgen voor meer bezoekers naar de webshop, een gebruiksvriendelijkere webshop en hopelijk zal het leiden tot meer omzet.

– Wat was voor jou nu de grootste uitdaging tijdens je stage?
De grootste uitdaging tijdens mijn stage was het tonen van toegevoegde waarde voor het bedrijf. Ik wilde zoveel mogelijk inbreng hebben in het bedrijf en het bedrijf verder helpen waar mogelijk. Tevens was het een uitdaging om met verschillende programma’s zoals Google Adwords te werken. Hierover heb ik tijdens mijn studie wel kennis opgedaan, maar nog nooit echt mee mogen werken. Met name in de beginperiode was het werken met nieuwe systemen een uitdaging.

– Hoe kijk je terug op je stage bij Sanitairwinkel?
Gedurende mijn stageperiode heb ik zeer goede begeleiding gehad van mijn stagebegeleider Jaap. Jaap heeft veel kennis op het gebied van online-marketing en kan zijn kennis dan ook op een attractieve wijze overbrengen op anderen. Daarnaast heb ik het als ontzettend fijn ervaren dat ik genoeg tijd heb gekregen voor mijn stageopdracht, zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken over mijn beoordeling vanuit mijn studie.

De sfeer in het bedrijf is overigens veruit het belangrijkste. De sfeer is namelijk uitstekend. Wekelijks een potje tafeltennis, maandelijks een borrel met de bedrijfseigenaren en de andere gezellige werknemers. Als stagiair bij Sanitairwinkel word je tevens bij alle activiteiten betrokken. Denk hierbij aan het ontvangen van een kerstpakket, de kerst-/oudjaarsborrel en tevens heb ik een aantal kaarten voor PSV in de businessclass gekregen. Bij Sanitairwinkel heb ik me vanaf dag 1 een volwaardig medewerker gevoeld.

Spreekt Sanitairwinkel jou aan? Vind hier al onze vacatures voor stagiaires!

Mannequin Challenge van Sanitairwinkel

By | Activiteiten | No Comments

Mannequin Challenge van Sanitairwinkel!

Afgelopen vrijdagochtend zijn we begonnen met een leuke warming-up van de dag. Om 9 uur verzamelen in onze showroom in Rosmalen en filmen maar, de mannequin challenge.

De mannequin challenge is een internet hype wereldwijd. De bedoeling is dat je stil gaat staan zoals een paspop en niet meer beweegt. Iemand loopt met een camera erdoor heen en het geeft een super gaaf beeld! De tape is opgenomen in één keer en nee we hebben het niet overgedaan.

Benieuwd naar onze #mannequinchallenge? Bekijk onze video.