“Stage lopen bij Sanitairwinkel? Zeker een aanrader!”

By 10 januari 2017februari 20th, 2017Kennismaking met personeel

Stagiair – Peter van Kempen

“Onder meer de diversiteit aan werkzaamheden, de gezellige sfeer binnen het bedrijf en de goede begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mijn stageperiode bij Sanitairwinkel als zeer prettig heb ervaren. Sanitairwinkel biedt studenten de mogelijkheid om veel te leren.”

 

 

Hoe kwam je bij Sanitairwinkel terecht?
Ik ben bij Sanitairwinkel terecht gekomen via Nationale Vacaturebank. Bovendien hebben de goede ervaringen van bekenden met dit bedrijf een rol gespeeld. Het takenpakket sprak me daarnaast ook erg aan. Persoonlijk ben ik enorm geïnteresseerd in het vakgebied online-marketing, op welk gebied Sanitairwinkel mij verschillende taken en bevoegdheden kon bieden. Het sollicitatiegesprek met Isabella en Jaap bevestigde het goede beeld dat ik al van het bedrijf had, wat doorslaggevend was voor mijn keuze voor dit bedrijf.

– Wat was je stageopdracht en wat was het effect ervan in de organisatie?
Tijdens mijn stageperiode heb ik in overleg met de bedrijfseigenaren Rob en Erik en online marketeer Jaap een uitdagende stageopdracht geformuleerd: “Wat is de potentie van het categoriseren en aanbieden van extra installatiemateriaal?”. Uiteindelijk heb ik een duidelijk advies kunnen geven voor het al dan niet aanbieden van installatiemateriaal als Sanitairwinkel zijnde. Een niet minder belangrijk resultaat dat ik heb opgeleverd is tevens een categorisering van installatiematerialen. Zo heb ik ruim 5.000 producten vindbaar gemaakt op de webshop, welke voorheen vrijwel onmogelijk te vinden waren. Op deze wijze heb ik kunnen zorgen voor meer bezoekers naar de webshop, een gebruiksvriendelijkere webshop en hopelijk zal het leiden tot meer omzet.

– Wat was voor jou nu de grootste uitdaging tijdens je stage?
De grootste uitdaging tijdens mijn stage was het tonen van toegevoegde waarde voor het bedrijf. Ik wilde zoveel mogelijk inbreng hebben in het bedrijf en het bedrijf verder helpen waar mogelijk. Tevens was het een uitdaging om met verschillende programma’s zoals Google Adwords te werken. Hierover heb ik tijdens mijn studie wel kennis opgedaan, maar nog nooit echt mee mogen werken. Met name in de beginperiode was het werken met nieuwe systemen een uitdaging.

– Hoe kijk je terug op je stage bij Sanitairwinkel?
Gedurende mijn stageperiode heb ik zeer goede begeleiding gehad van mijn stagebegeleider Jaap. Jaap heeft veel kennis op het gebied van online-marketing en kan zijn kennis dan ook op een attractieve wijze overbrengen op anderen. Daarnaast heb ik het als ontzettend fijn ervaren dat ik genoeg tijd heb gekregen voor mijn stageopdracht, zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken over mijn beoordeling vanuit mijn studie.

De sfeer in het bedrijf is overigens veruit het belangrijkste. De sfeer is namelijk uitstekend. Wekelijks een potje tafeltennis, maandelijks een borrel met de bedrijfseigenaren en de andere gezellige werknemers. Als stagiair bij Sanitairwinkel word je tevens bij alle activiteiten betrokken. Denk hierbij aan het ontvangen van een kerstpakket, de kerst-/oudjaarsborrel en tevens heb ik een aantal kaarten voor PSV in de businessclass gekregen. Bij Sanitairwinkel heb ik me vanaf dag 1 een volwaardig medewerker gevoeld.

Spreekt Sanitairwinkel jou aan? Vind hier al onze vacatures voor stagiaires!