Van Verkoper naar Vestigingsmanager!

By 5 januari 2018oktober 3rd, 2019Kennismaking met personeel

Doorgegroeid naar vestigingsmanager een leuk en leerzaam ontwikkeltraject waarbij geen werkdag hetzelfde is.

-Begonnen als verkoper en doorgegroeid naar vestigingsmanager in Rotterdam, wat was voor jou de grootste uitdaging?
Ik ben sinds 2013 werkzaam bij Sanitairwinkel en ben destijds begonnen als verkoper. Nadat ik me had bewezen als verkoper mocht ik de functie van vestigingsmanager gaan vervullen in het nieuwe filiaal te Rotterdam. Dit was een leuk en leerzaam ontwikkeltraject!

Als vestigingsmanager kom je toch voor andere uitdagingen te staan dan die je als verkoper hebt, zo ben je opeens ook verantwoordelijk voor een compleet filiaal en moet je andere medewerkers trainen en motiveren. Ook moet je zorgen dat je showroom up to date blijft en hierin blijven vernieuwen.

Sanitairwinkel heeft mij de kans gegeven om mij ook in deze functie te bewijzen, hier heb ik ook genoeg tijd en ruimte voor gekregen.

 –Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Het klinkt heel cliché, maar echt elke dag is anders. De ene dag ben ik vol in de showroom bezig met de verkoop, de andere dag ben ik aan het vergaderen, sollicitatiegesprekken voeren of problemen oplossen, maar de rode draad blijft altijd de omgang met mensen.

Verder is het mijn taak om de verkopers  zo goed mogelijk te begeleiden in het uitoefenen van hun functie. Ik ondersteun ze waar ik kan met hun taken en probeer hiermee het team naar een hoger niveau brengen.

Waar denk je iedere dag nog steeds met trots aan terug?
Iedere dag als ik binnenkom in de showroom en de lichten aan doe, ben ik weer trots op het filiaal dat ik met mijn team heb neergezet

-Wat zorgt ervoor dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?
Ik vind mijn werk ontzettend leuk en ik heb nog geen dag gehad dat ik het niet leuk vond. Alle collega’s zijn gezellig en de sfeer is altijd goed. Sanitairwinkel voelt voor mij als een hecht familiebedrijf waar iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

-Waarom moet iemand bij Sanitairwinkel komen werken?
Sanitairwinkel is een leuk team met een platte organisatiestructuur. Medewerkers krijgen de kans om door te groeien. Zoals ik al eerder zei is geen werkdag hetzelfde en tijdens het werk is er ook tijd om lol met elkaar te maken!

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.